Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Schrikdraad voor honden

Wilt u voorkomen dat uw hond in zijn eentje op pad gaat? Om uw viervoeter in de tuin te houden, kunt u een hondenafrastering aanleggen. Dit schrikdraad voor honden wordt rondom de tuin aangelegd. Zodra uw hond daarbuiten wil stappen, krijgt hij een lichte elektrische schok, die voorkomt dat hij ervandoor gaat. Hieronder vindt u alles voor een elektrische hondenomheining.

Elektrische omheining voor honden kopen

Praktische starterkits voor een hondenafrastering

Een omheining voor honden voorkomt dat uw viervoeter uit de tuin ontsnapt. Tegelijkertijd kan hij wel lekker zijn eigen gang gaan in uw tuin en heeft hij alle ruimte om te snuffelen, te spelen en uit te rusten. Het kan natuurlijk ook zijn dat u andermans hond juist uít uw tuin wilt houden. Ook in dat geval kunt uitstekend een elektrische omheining voor honden aanleggen. De gemakkelijkste manier om een hondenomheining aan te leggen, is door te kiezen voor een van onze starterkits. Deze sets bestaan uit een schrikdraadapparaat, aardingsmateriaal en een aansluitkabel. Voor de afrastering heeft u verder nog paaltjes, draad en isolatoren nodig. Deze kunt u zelf kiezen uit ons assortiment.

Meer mogelijke hondenomheiningen

Een afrastering voor een hond aanleggen, kan natuurlijk niet alleen maar met een starterkit. U kunt er ook voor kiezen om zelf een schrikdraadapparaat voor honden aan te schaffen. Op deze pagina vindt u verschillende modellen, die gebruikt kunnen worden voor een elektrische afrastering voor honden. Deze kunt u dan naar eigen wens combineren met schrikdraad, isolatoren en afrasteringspaaltjes. Gebruikt u liever geen schrikdraad voor honden, maar gaat u liever voor een optie zonder stroom? Wij bieden ook verschillende soorten gaas, waarmee u eenvoudig een omheining voor honden kunt aanleggen.

Elektrische afrastering voor honden: niet gevaarlijk

Sommige mensen denken dat een elektrische afrastering gevaarlijk is voor huisdieren, maar dat is niet het geval. Bij schrikdraad voor huisdieren wordt gebruikgemaakt van een zeer korte pulsspanning. Wanneer uw hond het schrikdraad aanraakt, wordt een lichte schok gegeven. Die wordt niet door het lichaam, maar over de huid van het dier geleid. Dat veroorzaakt wel een schrikreactie, maar is verder ongevaarlijk voor het dier.

Schrikdraad-expert.nl
Logo