Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 producten in 🏬 8 webshops

Afrasteringsdraad

Indien u kiest voor afrasteringsdraad dan kiest u voor een vrijwel onzichtbare omheining. Ondanks dat het draad niet direct opvalt, is het een uitstekende manier van geleiding waar u jarenlang plezier van heeft. In ons assortiment vindt u onder andere gealuminiseerd draad en kunststofdraad van onder andere het gerenommeerde merk Gallagher.

Goed afrasteringsdraadop Bol.com

De voordelen van gealuminiseerd draad

Schokdraad is een perfecte geleider die ervoor zorgt dat de dieren in uw weiland niet uitbreken. Kiest u voor gealuminiseerd draad van Gallagher, dan kiest u voor afrasteringsdraad dat vele malen beter geleid dan ander staaldraad. Dit is te danken aan de speciale legering van zink en aluminium. Een bijkomend voordeel van dit draad is dat het zeer strak is op te spannen, zeker in combinatie met trekveren, waardoor paalafstanden van 20 meter haalbaar zijn. Een mooie bijkomstigheid voor uw portemonnee.

Kunststofdraad voor verplaatsbare omheiningen

Wanneer u op zoek bent naar mobiel afrasteringsdraad dan is kunststofdraad zeer geschikt. Bijvoorbeeld het Vidoflex omheiningsdraad van Gallagher. Dit kunststofdraad heeft een uitstekend geleidend vermogen en is daarnaast zeer sterk. Het draad heeft daarnaast het voordeel dat het niet uitrekt, UV-bestendig is en gemakkelijk is te verplaatsen. Daarnaast is kunststofdraad beter zichtbaar dan gewoon draad.

Schrikdraad-expert.nl
Logo